Chantal Janzen gaat Beatrix niet knuffelen

Foto: AVRO

Chantal Janzen komt vanavond niet met een intieme verrassing tijdens het bedankfeest voor Beatrix op Nederland 1. “Verwacht geen Ali B-knuffelmoment. Dat gaan we niet doen“, aldus de RTL 4-presentatrice op 3FM. Janzen verheugt zich enorm op de presentatie van Beatrix met Hart en Ziel. “Er zijn 33 odes. Godzijdank kom ik niet 33 keer vertellen: ‘Nu komt die en die.’ Ik kom een paar keer in het programma en wat ik het allerleukste vind, is dat ik een liedje voor haar mag zingen.

Wat voor liedje dat is, wil ze nog niet zeggen. “Dat is een nieuw liedje. Het is niet met toeters en bellen, maar het is een klein liedje. Iets persoonlijks voor haar. Dat is een eer.

Bovendien mag Janzen prinses Beatrix toespreken. “Het is echt een eer. Ik heb niet snel last van zenuwen, maar ik vind het nu wel erg spannend.

Waarom ze voor de klus gevraagd is, weet Janzen niet. “Ik heb die goede, lieve vrouw eigenlijk nog nooit de hand geschud. Koningin Máxima onlangs wel bij Hij Gelooft In Mij. Waarom ik dit mag doen, kan ik niet vertellen. Dat weet ik niet.

De uitzending begint om 20.30 uur op Nederland 1.

Meer in NOS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen