‘Jouw Vrouw Mijn Vrouw VIPS niet spontaan’

Na Louise Schiffmacher stelt ook Andy van der Meijde dat het RTL 4-programma Jouw Vrouw Mijn Vrouw VIPS niet zo spontaan is als het lijkt. Dat zegt hij vandaag in De Telegraaf. Op de vraag of Van der Meijde niet wil acteren in de verfilming van zijn boek, zegt hij: “Hou op, schei uit. Ik werd er tijdens Jouw vrouw, mijn vrouw vips vorig jaar al gek van wanneer het tien keer over moest. Dan is al het spontane eraf, niets voor mij joh. Laat staan dat ik mijn eigen leven moet gaan acteren.”

Schiffmacher meldde eerder al dat het programma niet echt is. Zo kreeg ze een verzoek van Rosalie van Breemen, de vrouw met wie ze ruilde van partner. “Rosalie wilde dat ik in haar kledingkast zou gaan struinen, natuurlijk om te laten zien wat voor leuke merkkleding zij heeft. Ook wilde ze dat ik haar collectie vibrators zou laten zien aan de kijkers!

Dat verzoek was echter niet het enige wat de kijker niet heeft meegekregen, zei ze. “Wat je niet hebt gezien, is dat zij geen nacht in ons huis heeft geslapen.

Jouw Vrouw Mijn Vrouw VIPS keert binnenkort terug voor een nieuw seizoen op RTL 4. Onder meer de Veerkampjes doen mee.

Van der Meijde is vanaf vanavond te zien in zijn eigen soap Andy & Melisa op SBS 6.

 

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen