‘Jouw Vrouw Mijn Vrouw VIPS niet spontaan’

Geplaatst op vr 28 feb 2014 om 11:30

Na Louise Schiffmacher stelt ook Andy van der Meijde dat het RTL 4-programma Jouw Vrouw Mijn Vrouw VIPS niet zo spontaan is als het lijkt. Dat zegt hij vandaag in De Telegraaf. Op de vraag of Van der Meijde niet wil acteren in de verfilming van zijn boek, zegt hij: “Hou op, schei uit. Ik werd er tijdens Jouw vrouw, mijn vrouw vips vorig jaar al gek van wanneer het tien keer over moest. Dan is al het spontane eraf, niets voor mij joh. Laat staan dat ik mijn eigen leven moet gaan acteren.”

Schiffmacher meldde eerder al dat het programma niet echt is. Zo kreeg ze een verzoek van Rosalie van Breemen, de vrouw met wie ze ruilde van partner. “Rosalie wilde dat ik in haar kledingkast zou gaan struinen, natuurlijk om te laten zien wat voor leuke merkkleding zij heeft. Ook wilde ze dat ik haar collectie vibrators zou laten zien aan de kijkers!

Dat verzoek was echter niet het enige wat de kijker niet heeft meegekregen, zei ze. “Wat je niet hebt gezien, is dat zij geen nacht in ons huis heeft geslapen.

Jouw Vrouw Mijn Vrouw VIPS keert binnenkort terug voor een nieuw seizoen op RTL 4. Onder meer de Veerkampjes doen mee.

Van der Meijde is vanaf vanavond te zien in zijn eigen soap Andy & Melisa op SBS 6.

 
12 Reacties op “‘Jouw Vrouw Mijn Vrouw VIPS niet spontaan’”


 1. Anoniem

  joh..

 2. Anoniem

  Sinds wanneer zou er iets échts moeten zijn op een commerciële zender? Alles is nep.

 3. Anoniem

  Alles is nep. Op alle zenders. Oprechte televisie bestaat tegenwoordig niet meer.

 4. Feestbeesten Post

  Rtl wordt steeds slechter met hun tv

 5. Han

  Breaking news: water is nat.

 6. Luier

  Smerige T0kkie die Vd Meijde. Bah!

 7. Dean

  Net of alles in zijn soap op SBS echt zal zijn, daar zal waarschijnlijk ook alles 10 keer overnieuw gedaan zijn, maar dat vertelt ie volgend jaar pas, en als t programma flopt krijgen we waarschijnlijk te horen dat t slecht gemonteerd was of iets dergelijks.

 8. Anoniem

  Sory dat ik het zeg maar ik ben nu al Andy moe. Die dikke speknek zit in alle programma’s en staat in elke krant.

 9. sander Vdamme

  geloof mij, andy en melisa zijn zelf 1 grote neppe poppenkast. alles om ‘beroemd’ te worden

 10. Anonymous

  Gewoon bar slechte programma’s. Voer voor de achterbuurters.

 11. Mark2

  De rtl4 kijker laat zich dus lekker beetnemen. En maar zeggen wat voor goede zender het is, stijl en klasse haha

 12. Mike

  Volgens mij klopt er ook niks van.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.