Isa en Inge promoten SBS 6-serie op RTL 4

Geplaatst op vr 28 feb 2014 om 16:00

Isa Hoes en Inge Ipenburg krijgen deze avond de gelegenheid om hun SBS 6-dramaserie Celblok H te promoten in de talkshow RTL Late Night op RTL 4. Dat heeft de redactie van de Humberto Tan-show vandaag bekendgemaakt. Celblok H begint maandag en de verwachtingen zijn hooggespannen. De dramaserie treedt min of meer in de voetsporen van het legendarische Vrouwenvleugel, is de make-over van een Australische tv-hit en moet concurreren met succestitels Radar en CSI.

Hoes en Ipenburg zijn niet zo maar uitgekozen. “In het echte leven kunnen de twee het goed met elkaar vinden, maar in de serie kunnen ze elkaars bloed wel drinken!“, weet de redactie.

De andere gasten in RTL Late Night zijn vanavond Thijs Römer, die de Oscars komt voorbeschouwen, frontman Huub van der Lubbe van De Dijk en John de Wolf over zijn autobiografie.

Concurrent Pauw & Witteman heeft vooralsnog alleen Martin Koolhoven aangekondigd. Ook hij komt de Oscars voorbeschouwen.
18 Reacties op “Isa en Inge promoten SBS 6-serie op RTL 4”


 1. m

  Top serie! heb de eerste aflevering al gekeken en het is de moeite waard.

 2. Rogier

  Gisteren de eerste aflevering bekeken! Enorm spannend, zeker de moeite waard om aankomende maandag te kijken.

 3. Bamibal

  Hmmmm Isa Hoes. Mss maak ik kans om er op te mogen nu ze van haar vent gescheiden is

 4. Mark

  Komen ze ook nog in DWDD, of is dat maandag pas? Een beetje promotie in DWDD (zie Andy & Melisa) is nooit weg.

 5. Mark

  En RTL 4 gaat maandag expres SBS dwarszitten door weer een kwartier later te beginnen met GTST. Weerbericht lekker rekken tot 20:05 en dan nog 7 min reclame.

 6. Top

  SBS6 gaat maandag veel kijkers trekken met celblok H, al denk ik wel dat de week daarna nog meer kijkers gaat trekken omdat veel mensen de eerste aflevering al op kijk.nl hebben gezien.

 7. Calvin

  @Mark Dat doen ze alleen bij SBS6, maar Ned1 trekt veel meer kijkers. Best raar..

 8. Dean

  @Bamibal,

  Als je eens wat beter zou googlen, zou je weten dat Isa’s man zelfmoord heeft gepleegd, zoek eens beter voordat je dit soort respectloze en kwetsende opmerkingen maakt, idioot! Waarschijnlijk heb je nog nooit iemand verloren in je familie of vriendenkring anders zou je dit soort opmerkingen niet maken! (En als dat wel het geval is, is het nog erger dat je hier zo iets typt!)

  Sjezus zeg wat komen hier de laatste tijd seksistische aso’s en trollen, het word eens tijd dat hier moderators actief worden, of draait het op deze site echt alleen maar om zoveel mogelijk reacties en dus bezoekers en reclame inkomsten?

  Want als er niks aan gedaan word gaan steeds meer mensen weg omdat ze zich hier aan ergeren en kun je de site uiteindelijk opdoeken omdat de adverteerders ook geen cent meer willen uitgeven.

 9. Bamibal

  Rustig maar, frusto. Ieder zijn fantasie.

 10. Keyser Söze

  Wat is het belang voor RTL dat in RTL Late Night een SBS programma wordt gepromoot ? Kijkers naar Celblok Ha kunnen niet gelijktijdig naar RTL kijken ?

 11. peter 1

  er is een soort verdraagzaam heid tussen de twee zenders , maar de domme kijker hier op MC doet altijd heel vreemd als het om beide zenders gaat

 12. Joost

  Sympathiek van RTL Late Night.

 13. ome ko

  Celblok H en RTL late night worden door dezelfde producent gemaakt…

 14. Gepe

  Net ook de eerste aflevering gezien.
  Ziet er gelikt uit,kan een hit worden.
  Verder moet ik even kwijt dat de helft van jullie niet spoort.
  Jullie maken ruzie over waar welk programma op welke omroep .
  Wat kan mij het verdomme schelen op elke zender iets is wat ik wil kijken,jullie denken teveel in hokjes,deden ze in 40-45ook….sukkles!

 15. vd Steen

  Mooie schaamteloze kopie van Orange is the new black, Isa speelt Chapman, Inge speelt Red en Eva speelt Alex. Zelfde verhaallijntjes ook, lekker origineel weer.

 16. Rogier, Amsterdam

  Ik begrijp niet dat de programmaleiding van RTL 4 dit heeft goedgekeurd, want dit was vette promotie voor de nieuwe dramaserie van SBS 6. Dat krijg je als de producent van Celblok H een zusteronderneming is van de producent (Blue Circle)van RTL Late Night. beide producenten maken deel uit van Fremantle. Waarschijnlijk gaat het te goed met RTL 4 en denken ze die strijd bij voorbaat te hebben gewonnen. Maar het gevaar ligt op de loer, want de maandagavond is bij RTL 4 met die Amerikaanse series niet al te sterk en Celblok H heeft absoluut de potentie om een ijzersterkte hit te worden. Hier kunnen ze later dus nog wel spijt van krijgen dat ze aan het succes van de concurrent hebben meegewerkt.

 17. MAdeleine

  Zit niet echt te wachten op Vrouwenvleugel 2

 18. Anoniem

  Nou als mensen celblok h willen kijken en ze kijken ook gtst dan zap ik gewoon om 20..25 naar sbs6 om een nieuwe serie te kijken ik doe echt niet moeilijk en op 14 maart als flikken maastricht weer gaat beginnen doe ik het ook rtl4 doet het express

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.