Chantal Janzen ‘stuk relaxter’ in Everybody Dance Now

Foto: RTLChantal Janzen gaat met innerlijke kalmte het tweede seizoen van Everybody Dance Now in. Dat vertelt de presentatrice in TROS Kompas. Janzen voelt zich veel prettiger. “Ik ben een stuk relaxter dan vorig jaar, toen we het wiel nog een beetje moesten uitvinden. Dat het zo’n succes zou worden, had ik natuurlijk wel gehoopt, maar het blijft altijd spannend of mensen gaan kijken. Zeker bij een commerciële omroep, waar je toch een beetje aangestoken wordt door het kijkcijfervirus.

De tv-ster hoopt in elk geval dat de dansshow vanavond de kijkcijferstrijd wint. “Het nieuwe seizoen wordt hartstikke leuk: er zit een jongen bij die supergoed klassiek ballet danst, we hebben hiphoppers en breakdancers en een vader en zoon die samen dansen.

Ondertussen beginnen binnenkort ook nog de opnames van Divorce 3 en De Jongens tegen de Meisjes, maar ze zet niet alles opzij voor RTL. “Mijn gezin is er totdat ik doodga, de programmadirecteur van RTL niet.

Everybody Dance Now begint om 20.30 uur op RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen