Victoria Koblenko in media-uitzending DWDD

Geplaatst op vr 28 feb 2014 om 15:15

Foto: RTL

Victoria Koblenko is vanavond een van de gasten in de maandelijkse media-uitzending van De Wereld Draait Door. Dat heeft de VARA vandaag laten weten. Koblenko was de afgelopen periode veel op televisie vanwege de onrust op haar geboortegrond in Oekraïne. “Een pittig gesprek met Sven Kockelmann in Eén op één, dan weer de ontwikkelingen duiden in haar geboorteland bij RTL Late Night en kittig op de bank met Theo Maassen in 24 uur met“, vat de redactie van DWDD samen.

Koblenko lijkt zonder enige moeite tussen de verschillende rollen te kunnen switchen. Maar het blijft haar bevreemden dat ze als mooie vrouw constant moet bewijzen dat ze wel degelijk hersens heeft.

Daar komt Koblenko over discussiëren aan tafel bij Matthijs van Nieuwkerk en tafelheer Marc-Marie Huijbregts.

De andere gasten zijn Erben Wennemars over Sotsji en Reinout Scholten van Aschat, die Johan Cruijff speelt in de nieuwe serie Johan.

De uitzending begint om 19.00 uur op Nederland 1.
45 Reacties op “Victoria Koblenko in media-uitzending DWDD”


 1. Anoniem

  Over oost-Europese massa immigratie gesproken…

 2. Anonymous

  Ik hou van slimme vrouwen. Victoria heeft iets te melden.

 3. jan91

  Jammer dat ze zo verwaand begint te worden de laatste tijd.

 4. Daphne

  Victoria is een Slavische nationalist.
  Pas op voor die vrouw!

 5. Bamibal

  Mmmmmmmmmmm oehhhhh jaaaa, Fuktoria! Mmmm…

 6. kees met een c

  aandachttrekker! ze heeft overduidelijk een klap van een molenwiek gehad.

 7. Jos

  @Daphne En wat is je motivatie voor deze uitspraak? Of ben je geïntimideerd door deze vrouw met hersens?

 8. Sean

  Wat doet dit Koblenko eigenlijk, behalve telkens opdagen als de naam Oekraïne valt? Ik bedoel zelfs bij het EK voetbal daar was ze opeens van de partij terwijl ze eigenlijk weinig boeiends te melden had.

 9. Mart Smeets

  De acteur R S van Aschat is “toevallig” ook Joods.
  Toeval BESTAAT NIET zal Johan Cruijff zeggen op zijn joods Amsterdams…

 10. akveor

  Interessant welbespraakt topwijf!

 11. J Meijer

  Heel irritant mens dat zichzelf te hoog heeft zitten.

 12. job

  Als je kritiek hebt op Koblenka word je altijd weggezet alsof je het niet kunt hebben dat ze slim én knap is. Maar ik vind haar gewoon buitengewoon irritant. Dat heeft niets te maken met haar intelligentie. Ze ontstijgt inderdaad het niveau van de gemiddelde soapster maar ik betrap haar zelden op een inhoudelijke bijdrage.

 13. job

  Koblenka = Koblenko.

 14. Marc E. Putto

  Het is onvoorstelbaar en een zeldzaam goede prestatie dat deze van origine Russische deerne vloeiend Nederlands spreekt en met een woordendschat die groter is dan die van alle reaguurders hierboven tezamen.

 15. Bamibal

  Job heeft gebrek aan seks en reageert dat af op haar. Triest

 16. Tonny

  Dat ze niet dom is, maakt iemand nog niet slim. Ik vind haar niet zo heel erg slim eerlijk gezegd. Dat zou een slim iemand ook nooit over zichzelf roepen. En dat mooie wordt ook minder de laatste tijd… Wat ik ook niet slim vind is dat je achter deze façade van “Ik ben mooi en slim” nooit de echte Victoria te zien krijgt. Victoria is haar eigen façade geworden, is niet authentiek, verschuilt zich achter het “ik heb gestudeerd” masker… maar wie is deze vrouw nou helemaal, en belangrijker, wat heeft ze nou eigenlijk bereikt in het leven? Haar studie Ruslandkunde maakte ze niet af, ze heeft geen relatie, geen kinderen…. noemt zichzelf actrice en presentatrice terwijl ze hier geen scholing in heeft…als ik naar de feiten kijk is Victoria Koblenko vooral iemand die roept hoe mooi en slim ze is, wat mij betreft een holle frase!

 17. Anoniem

  @Tonny

  Dus als je geen man en/of kinderen hebt, heb je niets bereikt? In wat voor trieste tijd en wereld leef jij in godsnaam?

 18. Tonny

  @Anonym; wat heeft ze wel bereikt dan?

 19. Putin

  Ze is klein van postuur (1.62) en klein van intellect…

 20. Tonny

  haar broek en mond zijn te groot!

 21. Tonny

  Victoria vindt het zooooo bijzonder dat ze over politiek kan praten als vrouw, waarbij ze ook nog vindt dat ze er goed uitziet…. wake up girl, you’re not special anymore! Misschien in de Oekraine….

 22. Poetin

  @Putin

  Iemand die “Poetin” met een u schrijft heeft het ook niet begrepen.

 23. Naam

  Ik vind haar juist een verademing.

 24. Anoniem

  http://en.wikipedia.org/wiki/Vladimir_Putin

 25. Theo Maassen

  Ik vind Victoria maar een goedkope prostituees uit oost- Europa…

 26. Poetin

  @Anonymous
  Fri 28 Feb 2014 om 17:57

  O, sorry dat ik zo dom was om te denken dat het Nederlands de Nederlandse spellingregels volgt. Gelukkig zijn er mensen als jij die me er op kunnen wijzen dat we hier blijkbaar op de Engelse manier spellen. Dombo.

  http://nl.wikipedia.org/wiki/Vladimir_Poetin

 27. Mike

  Владимир Владимирович ,, Путин ,, ofwel PUTIN en niet de Nederlandse vertaling ervan , Namen zijn niet veranderbaar hebben we toch geleerd of niet Net als Nederlanders het hebben over Stiermarken en Karinthië , geen Oostenrijker weet waar dat ligt !! Steyermark , Kärnten DUS ! En ViKtoria dus niet ViCtoria weet net zo veel va Ukraina als Putin van van de pijp in Amsterdam Niks dus ! ze kwam er nooit heeft er geen familie en is er toevallig NU ff geweest. dat wat ze weet komt gewoon waar ik het ook vandaan heb , van Russisch internet ! alleen ik heb er wel familie en vrienden ! Ze moet echt eens ophouden met onzin te kleppen over waar ze geen bal van weet , denk aan haar opmerking “” het is begonnen laatste november met de weigering van ZEK , janoekovits dus, te tekenen. Nee Vika , het is begonnen in 1991 en eigenlijk al in 1907 !! zo oud is de pijn al !! ZEK z’n weigering was alleen de laatste druppel !

 28. Flappy

  Sorry hoor, maar Berlijn wordt toch ook niet Berlin, Parijs toch niet Paris en Londen toch niet London…?

 29. Mike

  Maar Putin is Putin en een persoonsnaam ! en Ja bij mij is Berlin wel berlin enz. enz. ! in ieder geval wel in geschift . en als iemand dan commentaar heeft op iemand die het juist WEL goed heeft, dan lijkt mij dat commentaar niet terecht ! hoelang heeft het niet geduurd voor men er achter was dat het niet DE Ukraina was maar gewoon Ukraina. het is ook niet De Oostenrijk en DE Italië Toch ! De voorbeelden die je noemt kan ik wel zetten , maar om nu Steyermark “Stiermarken “” te noemen, zeg kom nou ! Overigens is Ukraina “Ykpaiha”de Y = U net als bij Putin dus ! en niet OE !

 30. Tuurlijk, joh!

  @Mike

  Ben jij te dom om te snappen dat het cyrillische alfabet een ander alfabet is dan het onze? De Russische “у” wordt uitgesproken als de Nederlandse “oe” en dientengevolge wordt “Путин” in het Nederlands getranslitereerd als “Poetin”. In het Frans wordt deze klank geschreven als “ou” en daarom is wordt het in die taal als “Poutine” geschreven. Die extra “e” is in het Frans nodig omdat “Poutin” zou rijmen op “dedain”, hetgeen onjuist zou zijn. De letter “u” in talen als het Italiaans en het Engels komt qua klank wél overeen met de Russische “у” en het zou erg achterlijk zijn om “Путин” in die talen te transliteren als “Poetin”. Net zo achterlijk als deze naam in het Nederlands of Frans translitereren als “Putin”. Geen enkele taalkundige zou durven beweren dat de Russische “у” in alle talen en/of gevallen overeenkomt met de “u” in het Latijnse alfabet. Zelfs het alfabet van de verschillende talen die het Latijnse alfabet gebruiken verschillen onderling vrijwel altijd. Dat de letters in het Engelse en het Nederlandse alfabet exact overeenkomen is ook een uitzondering. Ons alfabet is namelijk wel anders dan dat van het Italiaans, het Spaans, het Zweeds, noem maar op. Als je zo weinig weet van taal heb je je buiten de discussie te houden. Jij schrijft “justitie” zeker ook als “ivstitia” omdat de Romeinen het zo schreven? Achterlijke ἰδιώτης dat je bent!

 31. Flappy

  Het zijn allemaal eigen namen die verbasterd worden. Zo gaat dat al eeuwen. Als ik de redenering van Mike aan moet houden, wens ik je veel succes met de Chinese en Arabische namen… Je gaat mij niet wijsmaken dat ze in Oekraïne “Nederland” als “Nederland” schrijven. En in het Russisch schrijf je de naam van de president ook niet zoals jij het schrijft Mike; dat zijn de tekens die je eerder gebruikte!

 32. Mike

  Ja correct Maar je wilt het niet snappen Hé, degeen die zich Putin noemt word onterecht aangevallen dat hij er geen verstand van heeft en Poetin zou moeten schrijven ! en DAT is dus Niet zo !! Klaar , tis de moeite niet waard om hier een hele disc. over te houden. het gaat om Vika die weer balbla aan het uitkramen is,
  En ze is wel aan het acteren, alleen dat heeft ze niet door, alle UA vrouwen Acteren , dat leren ze al jong van mama en oma, Dat zit niks kwaads of verkeerds achter , het is gewoon aangeboren mentaliteit. en beste Flappy voor je er over begint . JA ik woon voor het grootste deel van het jaar in Ukraina waar ik ook werk ! En heb helaas de ellende van HEEL dichtbij mee gemaakt. Trouwens begint Vika wel heel erg op Connie Breukhoven te lijken hoor !

 33. Wendy

  Mike weet duidelijk bar weinig van taal.

 34. Flappy

  @Mike; we gaan er inderdaad niet uitkomen, maar dat mag toch. Ieder zijn mening! ;-) Dat geldt ook voor Victoria, die er een andere mening over het land op na mag houden dan jij. En dat je daar veel bent en woont en leeft, vind ik allemaal gezegend.

 35. Mike

  Ja ik zal dus inderdaad geen verstand hebben daarom werk ik ook al jaren over de hele wereld in een behoorlijk beroep, maar goed, Ik heb al lang geleerd daar niet op in te gaan . In nedeland kan je ook nooit een mening hebben over onze idiote sociale voorzieningen , want dan krijg je ook een storm van kritiek, Van uitkerings trekkers !! En ik ben het met je eens dat ieder een mening mag hebben en dat die niet hetzelfde hoeft te zijn , maar ik heb dan blijkbaar Wel voldoende verstand van taal om te zien en te horen dat Vika geen mening aan het geven is maar dingen beweert die niet waar zijn. Weet niet of je haar EX Euvgeni hebt gezien en gehoord, ? laat ze die vragen dan krijg je een veel duidelijker beeld en hoeft Vikatje niet meer zo vaak te DUIDEN !

 36. Fred

  Mike heeft gelijk dat iedereen zich hier mag noemen zoals hij wil en zich daarbij niet aan spellingregels hoeft te houden, want die zijn niet van toepassing op gekozen namen. En Poetin heeft gelijk dat de naam van de president van Rusland in het Nederlands geschreven dient te worden als Poetin. Maar reageerder Poetin heeft, zoals Mike dus terecht aangeeft, helemaal niks te zeggen over de naam die iemand kiest om hier te reageren. Dat slaat echt kant noch wal.

 37. jannie

  mike krijgt geen tegenwind omdat hij geen gelijk mag hebben, maar omdat hij een grote jankepot is. boehoe ik mag geen mening hebben, boehoe ze zijn het niet met mij eens. ben jij nou een volwassen kerel? Bah!

 38. Flappy

  Mike, je mag natuurlijk alles vinden wat je maar wilt. Maar de inhoud van je boodschap wordt nogal vertroebeld door de vorm ervan: het wemelt van de taalfouten. Dat leidt af, zeker als het gaat om de eerdere discussie over de spelling van namen.
  Als daar wat meer aandacht aan besteed zou worden, zou je niet hoeven te zeggen dat je een heel behoorlijk beroep hebt om serieus genomen te worden. Just a tip.

  Tenslotte: over de situatie in Oekraïne weet ik onvoldoende dus neem ik jouw mening net zo serieus als die van Victoria K. :-)

 39. Mike

  Flappy , Goed standpunt en Ja klopt Ik schrijf al jaren geen Nederlands meer. sorry zal er weer wat aan gaan doen. Ben ook Geen Nederlander !! En ik heb mijn titels NIET gekocht voor $ 300,00 maar alle twee eerlijk gehaald !
  Groet en wens je echt alleen goeds toe. Ik heb dit weekend wat beters te doen dan op internet te zitten !!

 40. 40

  Ze zag er goed uit tijdens de uitzending.

 41. Han

  @40 Daar is dan ook alles mee gezegd. Wat een afgang.

 42. ton

  Wat deze vrouw doet of niet doet…bij mij kan ze NOOIT kapot! Heerlijk slim en prachtig knap, prachtige combinatie.

 43. Stepper

  Zelf een persbericht uitgeven om vervolgens te verbazen dat er camera’s op haar gericht zijn,wie is deze kleine tutje eigenlijk?,actrice staat vaak onder haar naam maar wie haar ziet spelen weet dat het weinig met acteren te maken heeft.Blijft over het mode tutje die kleren draagt van uiterst verwerpelijke figuren dan boeit het haar niet dat het door kleine kinderen in elkaar genaaid is.Probleem is Nederland heeft teveel tv kanalen en te weinig talenten dan krijg je dit soort mode tutjes boven komen drijven.

 44. parfum

  heeft ze een klap van de molen gehad?? dat dacht ik NIET. ze heeft al 4 mannen helemaal leegeschud! tot ze geen 2 euros meer hadden om mee te rammelen.
  dit is een professionele russische temeier. uitgekookt als de nete

 45. JD

  Victoria is zonder meer een lekker wijf. En ze is bedreven in het veinzen van intelligentie door een uitgebreide woordenschat (“vocabulaire” zou ze zelf waarschijnlijk zeggen). En ze kan het niet hebben dat mensen haar een poseur vinden. Ach, laat haar toch lekker.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.