Floortje durfde niet op reis voor Einde Van De Wereld

Floortje Dessing heeft lang niet gedurfd om de reisserie Floortje Naar Het Einde Van De Wereld op te nemen. Dat vertelt ze in Mikro Gids. Dessing bedacht de serie twee jaar geleden, maar werd kort daarna ernstig ziek. “Ik dacht toen: dat einde van de wereld moeten we maar even in de koelkast zetten, want daar zijn weinig ziekenhuizen“, aldus de tv-ster, die zich erna op korte reizen stortte. “Tot ik me sterker voelde en dacht: wacht even, dít programma zou ik maken, niet een aangepaste versie.

Toen ging bij Dessing de knop om. “Vanaf dat moment kon ik het loslaten. Hoe ver weg we ook waren, ik heb nooit paniek gevoeld. Ik kreeg weer vertrouwen in mijn lijf en verloor de angst dat het gedaan was met verre reizen.”

Ook in dat opzicht heeft dit programma me veel gebracht“, besluit Dessing.

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld is het meest succesvolle tv-programma uit haar carrière. Er keken de afgelopen weken gemiddeld 1,8 miljoen mensen.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen