Ewout Genemans mist presenteren niet

Foto: Nick van Ormondt

Ewout Genemans mist het presenteren vooralsnog niet. Dat vertelt de tv-maker vandaag in dagblad Spits. Genemans is gestopt met zijn presentatiewerk voor de Avro, omdat hij druk is met zijn tv-bedrijf No Pictures Please. “Ik heb nog geen tijd gehad om de AVRO of het presenteren van programma’s te missen. Wel is het gek dat ik opeens die afwisseling van presenteren en produceren niet meer heb. Maar ik zie ook toekomst in mijn bedrijf en als je dat wilt uitbouwen dan moet je daar fulltime zijn.

De ambitie om te presenteren is echter niet weggevaagd. “Maar dan op het gebied van volwassen programmering en meer in het verlengende van de programma’s die ik maak.”

Er is ook iets concreets in aantocht, maar kan ik helaas nog niks over zeggen. Voorlopig focus ik mij echt op produceren.”

Maandag begint RTL 5 met Genemans-maandag, bestaande uit de door hem geproduceerde tv-shows From Russia With Love en Ik Heb HET Nog Niet Gedaan.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen