Ewout Genemans mist presenteren niet

Geplaatst op do 27 feb 2014 om 14:06

Foto: Nick van Ormondt

Ewout Genemans mist het presenteren vooralsnog niet. Dat vertelt de tv-maker vandaag in dagblad Spits. Genemans is gestopt met zijn presentatiewerk voor de Avro, omdat hij druk is met zijn tv-bedrijf No Pictures Please. “Ik heb nog geen tijd gehad om de AVRO of het presenteren van programma’s te missen. Wel is het gek dat ik opeens die afwisseling van presenteren en produceren niet meer heb. Maar ik zie ook toekomst in mijn bedrijf en als je dat wilt uitbouwen dan moet je daar fulltime zijn.

De ambitie om te presenteren is echter niet weggevaagd. “Maar dan op het gebied van volwassen programmering en meer in het verlengende van de programma’s die ik maak.”

Er is ook iets concreets in aantocht, maar kan ik helaas nog niks over zeggen. Voorlopig focus ik mij echt op produceren.”

Maandag begint RTL 5 met Genemans-maandag, bestaande uit de door hem geproduceerde tv-shows From Russia With Love en Ik Heb HET Nog Niet Gedaan.
8 Reacties op “Ewout Genemans mist presenteren niet”


 1. Gijs

  en de kijker mist Ewout niet!

 2. Tsja

  @Gijs. Ben jij een kind dan? Hij presenteerde namelijk kinderprogramma’s, en de kinderen waren zijn kijkers. Deed ie trouwens prima

 3. m de bruin

  zo’n wannabee mannetje dat zich nu al oerlemans voelt. Maak eens een programma waar geen acteurs in zitten…….

 4. zapp

  als je graag groot wilt worden heb je wel heel snel een minderheidsbelang van je toko verkocht…..

 5. Dean

  Ik ben benieuwd naar het nieuwe seizoen van Ik Heb HET Nog Nooit Gedaan, keek altijd lekker weg, en tuurlijk is een deel in scene gezet en zijn de mensen die je ziet extreem gevallen die wat weg hebben van typetjes, (Vooral die Mark en die ene kerel met die baard die buiten riddertje speelde) maar het is vermakelijk kijkvoer waar je niet bij hoeft na te denken.

  Overigens blij dat Genemans achter de schermen blijft want vind t maar een slechte presentator.

 6. Knorre

  Vies wijfie is dit. Vieze, vuile eunuch!

 7. Bamibal

  zo’n wannabee mannetje dat zich nu al oerlemans voelt. Maak eens een programma waar geen acteurs in zitten

 8. variabel

  Hij is aan het focussen, nou, dat is al héél wat! Kijken wat komt…….

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.