Art zette graag stapje op zij voor Sotsji

Foto: SBSArt Rooijakkers heeft er achteraf gezien geen moeite mee dat Wie is de Mol twee weken lang niet op televisie is geweest vanwege de Olympische Winterspelen in Sotsji. Dat vertelt de presentator op Radio 2. Na een korte Sotsji-pauze, gaat Wie is de Mol vanavond weer verder. “We waren van tevoren natuurlijk wel licht aan het balen van het feit dat we twee weken niet te zien zouden zijn, want Wie is de Mol is een vervolgverhaal waarbij je er echt in zit en dan moet je twee weken van zender.” 

Dat gevoel ebde echter snel weg. “Toen wonnen die schaatsers in één keer de ene medaille na de ander, dus dan is het ook wel weer heel mooi om daarvan te genieten. Uiteindelijk heb ik met eerbied een stapje op zij gezet voor de olympische helden.”

Ook tijdens de pauze waarin de fans nog volop bezig met Wie is de Mol, weet Rooijakkers. “Mensen zijn er nog steeds wel mee bezig. Fans hebben oude aflevering terug gekeken om op zoek te gaan naar aanwijzingen die ze gemist hebben.”

Ook op straat merk ik dat de mensen ermee bezig zijn. Veel mensen vroegen wanneer het weer gaat beginnen. Nou, vanavond dus.”

De uitzending begint om 20.30 uur op Nederland 1.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen