Goor: ‘Show met Geer en Jandino grote hit’

Gordon verwacht dat zijn nieuwe tv-show met Gerard Joling en Jandino Asporaat een kijkcijferknaller wordt. Dat heeft hij laten weten op 538. Alles Mag Op Vrijdag is vanaf 25 april elke vrijdagavond op de buis bij RTL 4. “Ik heb het format uit Australië gezien en het is hysterisch. Het heeft te maken met een schuin podium waarop we opdrachten moeten uitvoeren. Het is echt hilarisch. Ik denk dat het een grote hit gaat worden op de vrijdagavond, want het is echt een grote puinhoop.

Asporaat denkt daar hetzelfde over, zegt hij op 100% NL. “Twee nichten en een Antilliaan: het wordt wat. Het is een combinatie. Ik lach er hard om, ik vind ze leuk. En ik moet ervoor zorgen dat we een lijn in het programma krijgen.

Het project speelt al even, aldus Asporaat. “John de Mol had me eigenlijk al een jaar geleden gevraagd voor dit programma, maar het paste niet met de agenda’s en het klopte allemaal niet. Op een gegeven moment werd ik toch gebeld dat het gaat gebeuren en er twee teamcaptains waren gevonden: Geer en Goor.

Toen ik het programma een jaar geleden zag, wist ik gelijk dat ik het graag wilde doen.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen