RTL 4 en SBS 6 vernieuwen in maart

RTL 4 en SBS 6 starten in maart, als Sotsji weer is uitgeskied, met flink wat nieuwe uitzendavonden. Ook worden er enkele nieuwe titels geïntroduceerd. Dat blijkt uit de uitzendschema’s van maart. Het spannendste nieuwe tv-project is Celblok H, de nieuwe dramaserie met in de hoofdrol Isa Hoes. Na het succes van Danni Lowinski en vooral Dokter Tinus, hoopt SBS 6 dat de gevangenisserie met Hoes het volgende succesnummer wordt. De uitzendingen zijn op maandag om 20.30 uur.

Celblok H staat om half negen geprogrammeerd tegenover Radar op Nederland 1, de meest bekeken tv-zender van het land, en Crime Scene Investigation op RTL 4, de tweede zender van het land.

De dramaserie vormt een uitzendavond met het nieuwe seizoen van de realityserie Kleine Baby’s Grote Zorg om half tien. Dan zijn de concurrenten Memories op 1 en Unforgettable op 4.

Dinsdag en woensdag

Op dinsdagavond zet RTL 4 een nieuwe uitzendavond neer met Martijn Krabbé’s Pro Deo en Natasja Frogers Welcome Home. Het eerste seizoen van de Krabbé-show zat eind 2012 ook al op dinsdag, maar Froger stond vorig jaar nog op woensdag.

Pro Deo gaat het opnemen tegen Vermist, dat op Nederland 1 naar dinsdag verhuist, en het stabiel bekeken NCIS op SBS 6. Welcome Home strijdt met Opsporing Verzocht op 1 en NCIS: LA op 6.

De woensdagavond verandert bij zowel RTL 4 als SBS 6. RTL 4 start om half negen met Jouw Vrouw Mijn Vrouw VIPS (voorheen donderdag) en om half tien met Van der Vorst Ziet Sterren. SBS 6 heeft daar tegenover Danni Lowinski en Marc Klein Essinks De Lijf Show staan.

De Nederland 1-woensdag bestaat in maart uit Tussen Kunst en Kitsch en KRO-detectives.

Donderdag en vrijdag

RTL 4 begint op de donderdag met Help Mijn Man Is Klusser en de Gordon-show Help Onze Dochter Aan De Man, terwijl op Nederland 1 Wie is de Mol en Hello Goodbye staan en op SBS 6 The Mentalist en Elementary.

De RTL 4-vrijdag komt na het maandenlange succes van The Voice in handen van Chantal Janzens Everybody Dance Now. Waar SBS 6 niet durft te concurreren met die hitshow, stelt ze nu de soap Andy en Melisa en de Jochem van Gelder-show Wie Trouwt Mijn Zoon op.

Nederland 1 gaat de werkweek uit met Flikken Maastricht en Bed & Breakfast.

Zaterdag en Zondag

De RTL 4-zaterdag bestaat in maart uit Wie Ben Ik, Weet Ik Veel en Dit Was Het Nieuws, met als concurrentie Bananasplit en De Kwis op 1 en films op 6.

Nederland 1 overheerst nu nog op zondag met Boer Zoekt Vrouw en start straks met kijkcijferhits De Reünie en de TV Show. RTL 4 zet daar haar eigen hits Moordvrouw en Divorce tegenover.

SBS 6 zet op zondag, traditioneel gezien haar meest bekeken uitzenddag, de Alberto Stegeman-show Gestalkt en Oplichters in het Buitenland met André van der Spek neer.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen