Joey en Fajah in VIP-editie Smaken Verschillen

Foto: RTLRealityster Joey Spaan en dj Fajah Lourens zijn twee van de bekende Nederlanders die hun opwachting maken in de VIP-editie van het Net5-programma Smaken Verschillen. Dat heeft de zender bekendgemaakt. Het dagelijkse acht uur-programma Smaken Verschillen trapt het nieuwe seizoen in maart af met een twee weken durende VIP-editie. Naast dit tweetal, doen daar ook Emile Ratelband, Fajah Lourens, Saar Koningsberger, Geert Hoes en Judith de Klijn aan mee.

Smaken Verschillen begon in 2008 twee maanden na de soortgelijke RTL-show Wie is de Chef. Tot ergernis van de toenmalige Net5-baas Karin de Groot. “Wij probeerden de rechten te kopen van de Britse versie. RTL wilde dat ook. Wij kregen ze en RTL dacht: dat gaat ons niet gebeuren. Ze maakten snel een soortgelijk programma en begonnen meteen met uitzenden.

Vanaf maart is Smaken Verschillen het enige in zijn soort op de Nederlandse tv. Het programma zal steeds om 20.00 uur worden uitgezonden, waarna om 20.30 uur het dagelijkse MasterChef Holland begint.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen