Theo Maassen luidt jaar uit op Nederland 1

Het is de meest begeerde klus voor elke cabaretier: de oudejaarsconference op Nederland 1. Na de door 2,4 miljoen mensen bekeken conference van Youp van ’t Hek in 2011 en de door 1,6 miljoen mensen bekeken conference van Erik van Muiswinkel in 2012, is het dit jaar de beurt aan Theo Maassen. Dat heeft de VARA laten weten. Maassens allereerste oudejaarsconference heet Einde Verhaal. “Dat het spraakmakend wordt, staat als een paal boven water“, aldus de omroep.

Maassen kondigde zijn conference in februari aan. In het kortste interview uit de geschiedenis van De Wereld Draait Door stelde Matthijs van Nieuwkerk hem slechts één vraag: ‘Klopt het gerucht dat jij in 2013 de Oudejaarsconference voor je rekening neemt?’

Het antwoord van Maassen was even kort als veelzeggend: ‘Ja!’.

Voorafgaand aan de conference van Maassen zijn TROS TV Show: De Winnaars van het Jaar (20.30 uur) en Het Beste Van De TV Draait Door (21.40 uur) met Matthijs van Nieuwkerk te zien.

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen