Giel Beelen kan geen week zonder radio

Foto: VARA

Giel Beelen vindt het ondoenlijk om een week of langer geen radio te maken. Dat bekent de presentator in TROS Kompas. Beelen is het liefst elke dag op de radio. “Ik vind gewoon: als je opstaat, moet Giel op de radio zijn. Dat heb ik zelf ook nodig. Toen ik laatst een week op vakantie was, werd ik helemaal gek. Mijn leven staat altijd in dienst van de volgende uitzending. Alles wat ik meemaak, lees en hoor, deel ik met de luisteraar. Op vrije dagen stapelen die dingen zich op.

Toch heeft hij nu een vriendin en die wil ook wel eens wat. “Als je een liefde hebt, moet je concessies doen.

Vanaf januari gaat de vriendin van Beelen een halfjaar stage lopen in New York. “Daar kijk ik niet naar uit, want als je zo intensief samenleeft weet je des te meer wat je gaat missen. Voor haar is het te gek.

Ik heb besloten elke maand een vrijdag vrij te nemen. Dan kan ik haar opzoeken.

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen