Oudejaarsshows RTL 4 vloeien in elkaar over

De drie programma’s die RTL 4 deze oudejaardavond uitzendt op prime time lopen vloeiend in elkaar over. Ze sluit het jaar dan ook af met een ‘feestelijke estafette’. Dat heeft de tv-zender laten weten. De avond wordt om half negen afgetrapt door een speciale uitzending van Wie Ben Ik. “Peter van der Vorst neemt vervolgens het estafettestokje van Wendy over om 21.15 uur. Hij begint zijn uitzending van Van Der Vorst Ziet De Sterren Van 2013 vanuit het decor van Wie Ben Ik?“, aldus RTL. 

Op de set van Wie Ben Ik spreekt Van der Vorst de gasten aldaar over hun hoogtepunten van het afgelopen jaar. Richard GroenendijkJandino AsporaatPaul de Leeuw en Gordon ontvangen op oudejaarsavond Frans Bauer en Najib Amhali.

Bij Gordon, die in 2013 niet van de buis te slaan was én met maar liefst drie songs in de hitlijsten stond, waarvan één de nummer 1-positie bereikte, is Peter ook nog apart langs geweest“, meldt de zender.

Verder bezoekt Van der Vorst in zijn programma DJ HardwellMaaike OuboterLouis TalpeEpke Zonderland en Roy Donders voorbij.

Om 22.00 uur geeft Van der Vorst het stokje door aan Linda de Mol. “Vlak voordat de speciale uitzending Ik Hou Van Holland: Oud & Nieuw begint, vraagt Peter naar haar hoogtepunten van het afgelopen jaar en natuurlijk ook naar die van teamcaptains Jeroen van Koningsbrugge, Guus Meeuwis en de kandidaten.

Samen met Gordon, Roy Donders, Eva Simons, Nicolette van Dam, Jannes en Humberto Tan tellen Linda, Jeroen en Guus in deze aflevering af naar het nieuwe jaar. “Om 24.00 uur heffen zij samen met de RTL 4-kijker het glas en luiden het nieuwe jaar in.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen