SBS 6 zet The Voice-sterren in op oudejaarsavond

SBS 6 gaat het jaar uit met de sterren van de RTL-show The Voice of Holland. Drie talenten uit het tv-programma maken vanavond hun opwachting in de live-uitzending van het Staatsloterij Oudejaarsfeest. Dat heeft de tv-zender laten weten. Het belooft volgens SBS 6 een spektakel te worden. “Onderdeel van de avond is de Staatsloterij Oudejaarstrekking en de spetterende optredens van Charly Luske, Ben Saunders en Leona Philippo“, aldus een woordvoerster.

Saunders en Philippo zijn winnaars van The Voice of Holland, terwijl Luske ook bekendheid geniet door de meest bekeken talentenjacht van Nederland.

Het oudejaarsfeest vindt plaats bij het Scheepvaartmuseum in Amsterdam. Volgens SBS zal ‘Nederland massaal aftellen naar het nieuwe jaar’ tijdens de show. De presentatie is in handen van Viktor Brand en Vivian Reijs.

Voordat die uitzending begint om 23.30 uur, brengt SBS 6 vanavond eerst Jeroen van der Booms kijkcijferflop Beter dan het Origineel en de concertregistratie Holland Zingt Hazes op de buis.

Na twaalf uur is Gerard Jolings concert Lekker in de Ziggo Dome te zien bij de noodlijdende zender.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen