Paul de Leeuw weer op tv op 31 december

Foto: Fred de Groot

Na één jaar afwezigheid is Paul de Leeuw dit jaar wel weer te zien op oudejaarsavond. Niet met een personalityshow, maar als presentator van de Top 2000 Sing A Long. Dat heeft omroep NTR laten weten. De Leeuw deed in 2011 voor het laatst een show op oudejaarsavond. Hij maakte toen een live-programma, dat werd onderbroken door kijkcijferwinnaar Youp van ’t Hek. Waar De Leeuw niet verder kwam dan 1,2 miljoen kijkers, had Van ’t Hek er 2,4 miljoen.

Nu keert de VARA-coryfee terug op de laatste dag van het jaar als onderdeel van de succesvolle Top 2000-avond van Nederland 3. Nadat Matthijs van Nieuwkerk zijn laatste Top 2000 a gogo heeft gedaan en het reportageprogramma Top 2000: De Nummer 1 van Nederland te zien is geweest, beklimt De Leeuw het podium.

In de Top 2000 Sing Along, voorheen bekend als Top 2000 in Concert, zijn optredens te zien van acts als Racoon, Sandra van Nieuwland, VanVelzen, Lee Towers, Anita Meyer en Glennis Grace.

Pas diep in de nacht, om 1.40 uur, neemt De Leeuw afscheid van de kijkers thuis.

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen