RTL 4 heeft geen interesse in Leontine en Nance

RTL 4 heeft geen interesse in de door SBS 6 op straat gezette presentatrices Leontine BorsatoNance en Milika Peterzon. Dat zegt programmabaas Erland Galjaard in Weekend. RTL zit vol, stelt hij. “Als je kijkt naar de vrouwen bij RTL: het is niet voor niets dat dat Linda de MolChantal Janzen en Wendy waren genomineerd voor de Zilveren Televizier-Ster. En dan hebben we ook nog Lieke van LexmondNicolette van DamNatasja Froger en Angela Groothuizen.” 

Stuk voor stuk getalenteerde vrouwen. “Dus nee, wij hebben geen programma’s voor Leontine, of we hebben daar al andere mensen voor.

Voor Milika Peterzon geldt hetzelfde. “Milika heeft jarenlang Hart van Nederland gemaakt en het is hard dat niemand haar meer wil hebben. Ik denk zelfs dat zij prima bij de nieuwe opzet van Hart van Nederland had gekund. Maar persoonlijk is het natuurlijk heel vervelend voor haar.

Voor Nance ook, zij is een uitstekende grote show-presentatrice, dat vind ik echt. Maar ik kan hen ook niet helpen, want het gaat niet om helpen. Ik kijk wat dat betreft gewoon naar de programma’s die wij willen maken, dat is de basis.

Ik heb de behoefte niet om presentatoren van andere zenders binnen te halen. Of het moet een uitzondering zijn zoals Matthijs van Nieuwkerk, omdat hij op het talkshowvlak echt persoonlijkheid heeft.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen