Kelly van der Veer: ‘Terug op televisie’

Na Sterren Springen op Zaterdag en Sterren van de Schans keert Kelly van der Veer binnenkort weer terug op de beeldbuis. “In januari ga ik waarschijnlijk meedoen aan een nieuw realityprogramma, maar daar mag ik nog weinig over zeggen“, vertelt ze. Ondertussen verdient Van der Veer haar geld met webcamsex. “Dat loopt lekker door, ondanks de crisis. Mensen houden ervan om te worden vermaakt. Iedere maand neem ik een webcamclipje op en die komt ’s nachts op tv.

Daar geneert ze zich niet voor. “Ik heb er veel schik in dat ik als BN’er nog iedere nacht op televisie ben te zien. Ik vind het ook leuk om mijn webcamspotjes op te nemen want dan kan ik gillen en gekkigheid uithalen. Daar houd ik gewoon van. Dat maakt me vrolijk.

Verder is ze elke avond online. “Rond een uur of acht. Ik doe dan mijn showtje en laat zien wat ik zelf wil laten zien. Vooral het chatten, is leuk.

Ja, ik kan er goed van leven. Ik voel me gezegend. Misschien wil ik in de toekomst wel iets anders, maar voorlopig blijft ik dit lekker doen.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen