Pieter Derks met oudejaarsconference op Radio 1

Foto: NCRV

De oudejaarsconference van De Wereld Draait Door-cabaretier Pieter Derks is op oudejaarsavond niet alleen te zien op de digitale zender Humor TV 24, maar ook te horen op Radio 1. Dat heeft BNN vandaag laten weten. Arjan Penders, eindredacteur van BNN Radio 1, bezocht recent een try-out van Derks’ conference. “Tussen de lach en de relativering door dacht ik vaak aan alle luisteraars op oudejaarsavond en realiseerde me dat die met Pieter Derks op treffende wijze 2013 uit gaan.

Penders is enthousiast. “Een oudejaarsconference gaat natuurlijk pas in première op de allerlaatste dag, maar wat Pieter neerzet in de try-outs is een erg humoristische samenvatting van het afgelopen jaar.

Zelf is Derks, wiens carrière sinds zijn eerste DWDD-optreden in een versnelling zit, ook erg blij. “Ik ben trots dat mijn oudejaars op de radio wordt uitgezonden, zoals de traditie ooit begonnen is.

BNN ziet het helemaal zitten. “Gezellig om 20.30 uur met het hele gezin rondom de radio.”

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen