Geen dierenmishandeling in Utopia

Foto: SBS

Hoewel John de Mol koeien en kippen op het terrein van zijn SBS 6-show Utopia heeft geplaatst, zal hij niet toestaan dat de hongerige kandidaten de beesten op eigen wijze zullen afslachten. Dat zei de mediatycoon zondag in Carlo & Irene Life 4 You. De kandidaten van Utopia zijn op zich vrij om te doen en laten wat ze willen, maar er zijn grenzen, aldus de televisieproducent. “Er zijn een aantal momenten waarbij ik zou ingrijpen en dat is onder andere bij dierenmishandeling.

Daar moet De Mol niet aan denken. “Als ze de koe zouden willen slachten, dan kan dat, want die beslissing zouden ze kunnen nemen, maar dan moeten ze even het slachthuis bellen en die komen die koe ophalen. Dat gaat wel netjes gebeuren. We gaan geen dieren lopen slachten.”

Inmiddels komt de start van Utopia begin januari steeds dichterbij. “Ik moet eerlijk bekennen dat naarmate het dichterbij komt, ik ook harder ga twijfelen, van: is het wel zo leuk? En is het wel zo spannend en goed?

Maar ik denk dat het echt sensationeel leuke televisie wordt“, besluit hij.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen