Patty Brard boos op Onno Hoes

Geplaatst op vr 20 dec 2013 om 10:15

Foto: SBS

Patty Brard vindt het belachelijk dat Onno Hoes in de media heeft gezegd dat hij geen moment heeft gedacht aan opstappen, omdat hij ‘niet wijkt voor Patty Brard’. Dat laat de tv-diva weten op Twitter. Onno-gate was volgens Hoes vooral een hetze van de roddelmedia. “In plaats van terug te komen als burgervader met een positief verhaal over Maastricht, verscheen hij als Onno Hoes met een negatief verhaal over mij“, klaagt de SBS 6-ster, die één van zijn toyboys interviewde.

Brard vindt het maar een rare uitspraak. “Zo reageert een burgervader toch niet??? Dit is precies de essentie!

Verbijsterend“, besluit ze.
23 Reacties op “Patty Brard boos op Onno Hoes”


 1. gertjanh

  En nu weer terug naar de orde van de dag ,er zijn veel en veel belangrijkere zaken in de wereld!

 2. Anoniem

  DAT DIT KAN IN NEDERLAND! WE TELLEN AF…

 3. Calvin

  Patty heeft gelijk en ik snap ook wel dat shownieuws dit doet. Past alleen niet bij shownieuws (waar ze normaal veel positiever zijn).

 4. JaJa

  Een Patty Brard die iets aankondigt als ‘schokkend’ en onthullingen die geen lijk uit de kast laten vallen maar heel Zorgvliet… en dan met een interview komt waaruit blijkt dat er alleen gezoend is… ja, dan geef ik Onno Hoes gelijk.

 5. Anoniem

  Het wordt nog een leuk 2014 voor Onno ;-)

 6. Pietpiet

  Patty moet haar mond houden. Je ziet haar genieten over de rug van anderen heen, inclusief Albert. Eindelijk denkt ze dat iemand haar serieus neemt. Alsof zij zelf dit allemaal heeft ontdekt.

 7. Anoniem

  Facebook Brard aan Hoes:
  https://www.facebook.com/pattybrard#!/patty.brard.3?fref=ts

  Het was ook nooit de bedoeling dat u voor MIJ zou wijken mijnheer Hoes. U heeft de essentie van uw ambt als Burgervader kennelijk nog steeds niet begrepen! Ipv terug te keren met een mooie positieve boodschap over uw ambt en uw prachtige stad, komt u terug als een verongelijkte Onno Hoes die op persoonlijke titel de messenger afschiet! Ik heb u, voor elke rel, die u overigens zelf veroorzaakt heeft, namens Shownieuws gebeld en gevraagd naar uw kant van het verhaal. Al stotterend bent u daar met mij uitgekomen. Daar is, zoals met u afgesproken, niets van uitgezonden. U heeft mij zelfs nog bedankt voor de manier waarop ik U op de hoogte hield. Wilt u die banden anders nog eens terug horen? Of wilt u nu gewoon eindelijk weer eens aan uw werk gaan..

 8. @je

  Patty Brard, klep dicht. Als men over uw (privé)leven begint, gaat helemaal de strontput open.

  @Pietpiet, JUIST. Patty Brard wil voor een dubbeltje op de 1ste rang / bank zitten. Patty Brard, maar je wordt nooit een kwartje.

 9. Nick

  Petty heeft gelijk. Dat is zielig van Hoes om iets Petty te verwijten, alsof het om Petty gaat en niet om Hoes. Hij snapt dat helemaal niet.
  @je Petty is ook geen burgemeester.

 10. Gerdien

  Patty heeft gelijk: het gaat niet om haar of om de strijd tussen twee roddelrubrieken maar om het gedrag van Hoes, die met deze opmerking opnieuw laat blijken niet helemaal te snappen waar het om gaat. Natuurlijk heeft ook burgemeester Hoes recht op een privéleven maar laat ‘ie dat dan ook privé houden.

 11. Anoniem

  Nee de burgemeester van Toronto ook niet.

 12. @je

  @Nick, neen idd PAtty is geen burgemeester. Gelukkig maar, zou een nationale ramp worden.

  Kijk heb gisterenavond een 2tal interviews gezien gegeven door Hoes. Daardoor weet ik weet Hoes dit gezegd heeft. In ieder geval niet zoals Brard het doet voorkomen.

  Brard is pissig dat ze niet heeft bereikt en wat ze bij SBS6 en consorten hadden gehoopt.

 13. @je

  @Nick, neen idd PAtty is geen burgemeester. Gelukkig maar, zou een nationale ramp worden.

  Ik heb gisterenavond een 2tal interviews gezien gegeven door Hoes. Daardoor weet ik weet Hoes dit gezegd heeft. In ieder geval niet zoals Brard het doet voorkomen.

  Brard is pissig dat ze niet heeft bereikt en wat ze bij SBS6 en consorten hadden gehoopt.

 14. @je

  @Nick, neen idd PAtty is geen burgemeester. Gelukkig maar, zou een nationale ramp worden.

  Ik heb gisterenavond een 2tal interviews gezien gegeven door Hoes. Daardoor weet ik hoe Hoes dit gezegd heeft. In ieder geval niet zoals Brard het doet voorkomen.

  Brard is pissig dat ze niet heeft bereikt en wat ze bij SBS6 en consorten hadden gehoopt.

 15. boef

  @ @je..ga weg met je onzin joh.

  Pownews heeft 2 uur lang kunnen meeluisteren via mobiele foon.
  Jullie liegen aan alle kanten maar de uitkomst zal uiteindelijk zijn dat die
  Idioot van een Hoes zal vertrekken. Boontje komt om zijn loontje en die vuile relnicht
  van een Albert krijgt een koekje van eigen deeg…heel Nederland geniet nu dat die pisvlek
  die nu door het slijk gaat..hopelijk gaat dit nog maanden door. Die Albert verdient ellende en die Hoes laat die maar lekker opdonderen naar jonge jongens want besturen van en stad is aan due rugridder niet besteed

 16. Nick

  @je Heb je al te veel genomen?

 17. Jack

  @Nick: @je is de woordvoerder van Onno Hoes

 18. MAdeleine

  Allebei afvoeren, zowel die Onno (leigenaar) als die Patty (met haar dikke trillip) weg van de buis, op een bootje zetten en op zee dumpen. Helemaal klaar met die 2.

 19. Chantal

  Netjes van een burgemeester, deze vorm van shooting the messenger.

  @@je
  Ja, want als je 2 interviews hebt gezien, weet je meteen alle ins en outs. Ga een ander in de maling nemen, gast!

 20. CH.

  @Pietpiet
  Dat is geheel naast de kwestie.
  1. Een burgemeester heeft een voorbeeldfunctie. Een getrouwde burgemeester hoort dus niet aan toyboys te sabbelen in een hotellobby.
  2. Ook hoort hij correct te reageren en niet op de man te spelen. Hoe kwaad je ook bent (misschien begrijpelijk, dat laat ik in het midden), je hebt je als burgemeester te gedragen, ergo je speelt niet op de man (ook niet in hotellobby’s), want zoals ik al zei: je hebt een voorbeeldfunctie.

  @Jack
  Je zou het bijna zeggen, ja. Of hij werkt voor Boulevard.

 21. donder

  wanneer stapt die stink slet op

 22. bas

  Wat een diep trieste mensen. Het enige dat ze kunnen doen is over elkaar lullen. Met hun lege levens. vreselijke televisie.

 23. Anoniem

  die nepvrouw, hijgende plofkip.. jemig mag die vrouw nog op tveeeeeee? haha

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.