Albert op avond crisisoverleg zappend voor de buis

Albert Verlinde heeft woensdagavond, de avond waarop de gemeenteraad van Maastricht besloot over het lot van zijn man Onno Hoes, zappend voor de buis doorgebracht. Dat vertelde de showkenner gisteren in RTL Boulevard. Verlinde vond het superspannend. “Je zit gewoon urenlang alle zenders te kijken, want het kwam overal voorbij: op Nederland 1, RTL 4, SBS 6. Op L1 zelfs om het uur. Er waren overal verslaggevers voor het gebouw. Dat is heel raar.”

Hij had geen direct lijntje met zijn ondeugende echtgenoot. “Het was een hele rare sfeer. Ik zat de hele avond in het appartement in Maastricht en Onno zat dus op het stadhuis. Dan zit je alleen maar te wachten. Je kunt niks. Je kunt moeilijk even bellen of sms’en. Dat kan niet, want ze zitten in gesloten overleg.

De uitkomst was positief: Hoes mag burgemeester blijven. “Ik hoorde het als partner van de burgemeester wel iets eerder dan de pers. Om half twee kwam hij thuis, opgejaagd door de pers. Toen hebben we nog een goed glas wijn gedronken tot half drie.”

Hoes raakte in opspraak nadat Show Laat en weekblad Privé onthullingen deden over zijn onstuimige liefdesleven.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen