Albert Verlinde: ‘SBS 6 scoort dramatisch’

Foto: Nick van OrmondtHet is ‘dramatisch’ dat SBS 6 woensdag opnieuw de achtste zender van het land was. Dat zei tv-expert Albert Verlinde donderdag in RTL Boulevard. Als het miljoenenproject Utopia straks niet lukt, is dat volgens Verlinde de genadeklap voor SBS. “Het is ongelooflijk spannend, dat weet iedereen. Woensdag was SBS 6 weer de nummer ácht. De achtste zender. Het is dramatisch. Sinds 2006 is het niet zo slecht geweest met die zender als nu, dus iedereen hoopt dat het hiermee gaat gebeuren.” 

En dat mag ook echt wel, aldus Verlinde, “want anders heeft echt iedereen een probleem als dit niet lukt. Ik wil John niet zenuwachtig maken, maar dat is het wel.”

Zelf hoopt producent John de Mol niet alleen te scoren voor SBS 6, maar ook voor de internationale verkoop van de tv-show. “Er is zelfs een speciale tribune gemaakt voor mensen die uit het buitenland komen kijken. Er is al interesse.”

Laten we het met hen allen lopen, want het is niet leuk als het niet goed gaat met je zender. We duimen voor de conculega’s.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Alleen Gerard Joling kan Gordon nog redden. Of toch niet? Heeft u nog zin in Geer & Goor?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen