Art: ‘Floppen Operatie NL Fit dieptepunt 2013’

Art Rooijakkers ziet het floppen van zijn programma Operatie NL Fit als zijn persoonlijk dieptepunt van 2013. Dat vertelt de presentator in Veronica Magazine. Operatie NL Fit was dit jaar een van de weinige flops van Nederland 1. Gevraagd naar zijn ‘low’ van 2013, hoeft Rooijakkers dan ook niet lang na te denken. “Het mislukken van Operatie NL Fit. Het programma scoorde niet zoals gehoopt. Soms werkt iets gewoon niet op televisie“, aldus de AVRO-presentator in het tijdschrift.

Falen is niets voor Rooijakkers. “Ik heb wel een zekere bewijsdrang in me. Ik wil graag laten zien wat ik in mijn mars heb. Ik kom oorspronkelijk uit Geldrop, Brabant, en ik kende vroeger niemand in Hilversum. Daardoor voelde ik me soms een buitenstaander, iemand die probeert te bewijzen dat hij zijn plekje verdiend heeft.

Aan de andere kant ziet hij Wie is de Mol als zijn hoogtepunt van 2013. “Dat is dat we ook dit jaar weer nieuwe elementen bedacht hebben, die het nóg beter maken. We rusten niet op onze lauweren, dat vind ik knap.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen