Gordon: ‘2013 mijn succesvolste jaar’

Gordon ziet 2013 als het succesvolste jaar uit zijn carrière. Dat vertelt hij in weekblad Story. Met de feestdagen trekt Gordon zich terug. “Even bijkomen van alles, want 2013 is een bewogen jaar geweest. Zowel zakelijk als privé. Ik kan niet ontkennen dat mijn carrière het afgelopen jaar een enorme boost heeft gehad. Eigenlijk was 2013 mijn succesvolste jaar. De geweldige verkoop van mijn soloalbum, mijn nummer 1-hit én de kijkcijfers van mijn programma’s die top zijn.

Het kan niet beter, aldus de entertainer. “Het is een droom. En ik heb zin in het nieuwe jaar. Eerst ga ik een paar maanden van mijn vakantie genieten en dan kan ik weer volop aan de bak.

Vanaf 6 maart gaat mijn nieuwe programma Help Onze Dochter Aan De Man bij RTL van start. Nederland is nog niet van mij af.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen