Tweede Gooische Vrouwen-film op komst

Foto: RTL

Er wordt gewerkt aan een vervolg op de Gooische Vrouwen-film, de grootste Nederlandse filmhit van de afgelopen twintig jaar. Dat heeft de manager van Linda de Mol bevestigd aan RTL Boulevard. Het is nog niet bekend of alle hoofdrolspelers van de partij zijn en ook andere details ontbreken. Vrijdag zit De Mol aan tafel bij Humberto Tan in RTL Late Night en mogelijk worden er dan meer details bekend over de film, die in 2014 naar de bioscopen gebracht moet worden.

Gooische Vrouwen begon ooit op de tv-zender Talpa van John de Mol en verhuisde later naar RTL 4. De succesvolle serie stopte in 2009, en de bioscoopfilm in 2011 werd gezien als afsluiter.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen