SBS 6 zet dagelijkse tv-show Utopia op half acht

Foto: RTLDe nieuwe, grootse SBS 6-productie Utopia zal elke werkdag om half acht op de buis komen. De eerste aflevering is op maandag 6 januari. Dat heeft de tv-zender vandaag bekendgemaakt. Utopia is het belangrijkste nieuwe tv-project van het huidige seizoen voor SBS 6. Het is de bedoeling dat het programma een jaar lang onafgebroken gaat lopen en het doel is uiteraard hoge kijkcijfers in de vooravond. Daar gaat ze concurreren met onder meer De Wereld Draait Door en Half Acht Nieuws.

Een groep van vijftien zeer diverse mensen zeggen hun huidige leven vaarwel voor Utopia. Eén jaar lang bouwen ze aan een compleet nieuw bestaan, een nieuwe gemeenschap, op een plek waar geen regels, geen wetten en geen machtsverhoudingen zijn.

Utopia zou gezien moeten worden als de opvolger van Big Brother, dat ook uit de koker van John de Mol kwam.

De rest van de vooravond van SBS 6 bestaat vanaf januari uit Show Vandaag (17.30 uur), Drukte in de Dierentuin (18.30 uur), Hart van Nederland (19.00 uur) en Shownieuws (19.22 uur).

Wat er om acht uur op zender komt, is momenteel nog niet bekend.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen