RTL 4 opent 2014 met eigen televisiefilm

Foto: RTLRTL 4 opent 2014 niet met een grote tv-show, maar met een televisiefilm. In samenwerking met de Nationale Postcode Loterij zal op prime time Assepoester, Een Modern Sprookje worden uitgezonden. Dat heeft de tv-zender vandaag laten weten. Gedurende de film, geproduceerd door Talpa Fictie, worden in de prijzen gevallen postcodes bekendgemaakt. De bewoners zullen live door Caroline Tensen en Quinty Trustfull worden overvallen met het heuglijke nieuws.

De televisiefilm gaat over Anna (Hannah Hoekstra), een wees die dag en nacht werkt in de stallen van manege De Hoefslag. Ooit was deze manege en de bijbehorende villa van haar vader. Nu is alles van zijn vrouw en de stiefmoeder van Anna, Patricia Akkermans (Carine Crutzen).

Onder het bewind van Patricia is het een bekakte, liefdeloze plek geworden. Haar dochters, Debby (Nicolette van Dam), Jenny (Karina Smulders) en Petty (Gigi Ravelli) zijn omhooggevallen tutjes die niet gezegend zijn met een aantrekkelijk uiterlijk.

Anna daarentegen wel en dat wordt haar niet in dank afgenomen. Zij wordt door de dames gebruikt als persoonlijke bediende. “Natuurlijk heeft ook deze moderne versie van dit wereldberoemde verhaal een happy end“, belooft de Postcode Loterij.

Een week later, op 8 januari, start RTL 4 op woensdag met de nieuwe tv-show Beat the Crowd, ook van de Postcode Loterij.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen