Geer en Goor maken tv-show vanuit decor The Voice

Gerard Joling en Gordon komen op 11 december met een grootse afsluiter van hun succesvolle tv-reeks Geer en Goor: Effe Geen Cent Te Makken. Op die woensdag zullen ze vanuit het decor van The Voice of Holland een twee uur durende benefietshow presenteren. Dat heeft RTL 4 vandaag laten weten. Het tv-station belooft een ‘gezellig en muzikaal spektakel waarbij het allemaal draait om de ouderen’. “Iedereen die geld wil doneren mag naar de studio komen“, aldus RTL.

Mensen die ludieke acties hebben bedacht om geld in te zamelen worden door Geer en Goor ontvangen. Tijdens de show wordt er ook teruggeblikt op de hoogtepunten uit de afgelopen serie en worden er beelden vertoond die niet eerder te zien waren.

Maar natuurlijk is muziek ook een belangrijk ingrediënt van de avond“, aldus RTL. “Zo wordt er door de heren zelf opgetreden, maar ontvangen zij ook een aantal muzikale vrienden die worden begeleid door een groot live orkest.”

Doel van de avond is om zoveel mogelijk geld op te halen voor het Nationaal Ouderenfonds, dat daarmee gezellige uitjes kan organiseren voor eenzame ouderen.

Kaarten voor het benefietgala zijn vanaf donderdagochtend te koop via www.rtl.nl/geerengoor. De opbrengst gaat geheel naar het Nationaal Ouderenfonds.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen