Backstreet Boys in TROS TV Show

Foto: RTL

Ivo Niehe ontvangt zondag in de studio van de TROS TV Show de vijf leden van de populaire Amerikaanse popgroep The Backstreet Boys. Dat heeft de TROS vandaag laten weten. Twintig jaar na hun oprichting zijn de Backstreet Boys weer helemaal terug. “Onze kinderen zijn nog zo jong dat ze pas kort geleden ontdekten dat we beroemd waren. Dat was schrikken voor ze. Maar al snel wilden ze niets liever dan voor elke fotograaf poseren”, zegt een van de bandleden.

Het gesprek aan tafel gaat over hoe ze in Europa aanvankelijk veel succesvoller waren dan in Amerika. “Dat had vooral te maken met de timing; in Amerika waren in die tijd zulke grote sterren dat the Backstreet Boys even op hun beurt moesten wachten“, aldus de TROS.

Zo jong als ze waren, dreigde een aantal leden van de groep ten onder te gaan aan drugs. Ook daar wordt over gepraat. Brian Littrell zegt: “We zijn allemaal door zware tijden gegaan. Door onze vriendschap hebben we het uiteindelijk gered.”

Verder zitten er zondag in de TV Show een gesprek met Joop Braakhekke over zijn 103 jaar oude moeder en een gesprek met Patrick Stoof, de anti-held uit de komische reclamespots voor KPN.

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen