RTL 4 niet tevreden over Susan Visser-serie

RTL-programmabaas Erland Galjaard is niet tevreden over de dramaserie Love Hurts met Susan Visser, dat een flop is op de woensdagavond van RTL 4. Dat vertelt hij in een interview met Volkskrant.nl. De serie van producent Talpa doet nog maar een half miljoen kijkers. “Ik denk dat de uitvoering wat tegenvalt. Hier vind ik dat we de fout hebben gemaakt om te kiezen voor een vertelvariant, waarin er te veel gesproken wordt en er te weinig drama in beeld is“, zo vertelt hij. 

Dat is niet spannend genoeg, aldus Galjaard. “Als iemand uitspreekt dat iemand is verlaten door haar man, wil je dat ook zien. Het tempo ligt te laag.”

Toch heeft Galjaard de serie zelf groen licht gegeven. “Alles klopte op papier: een serie op basis van een column in de ‘Linda’, heftige verhalen over liefde, ontrouw, het leven; eigenlijk dezelfde thematiek als Divorce heeft, dus dat leek een succesformule.

Love Hurts keert zeer waarschijnlijk dan ook niet terug voor een vervolg.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen