Beau van Erven Dorens wil Henny Huisman op SBS 6

Foto: BNNBeau van Erven Dorens wil dat Henny Huisman een tv-programma krijgt op SBS 6. Hij is in Show Vandaag een actie gestart om steun te krijgen van tv-kijkend Nederland en biedt hun reacties binnenkort aan aan de zenderleiding. Dat heeft de SBS-ster laten weten op 3FM. Van Erven Dorens is enthousiast over het idee. “SBS is een zender die zich aan het volk moet presenteren en als nou iets leuk is, is het wel de Mini Playbackshow en de Soundmixshow“, zegt hij. 

Hij begon de actie toen Huisman op bezoek was bij Show Vandaag. “Het was echt spontaan. Ik dacht gewoon: laten we eens kijken hoe het zit met de reacties van de kijker. Toen bleek dat veel mensen reageerden en dat niemand er negatief over was. Terwijl Twitter een open riool is.

Met die reacties gaat Van Erven Dorens echt wat doen. “Ik ga met die hele berg mails en tweets met Koos van Plateringen en een camera op mijn schouder naar de directie en dan ga ik zeggen: ‘Maak verdomme een programma met Henny.’

Een leuke positieve show zoals we Henny kennen van vroeger, zou echt te gek zijn. Gisteren was hij ook weer ontzettend gezellig en adrem. Ik geloof zeker dat het absoluut nog werkt.

Ik bedoel: iedereen zit er op te wachten en het is nou ook niet zo dat alles wat we aanraken in goud verandert, dus laten we Henny eens gebruiken.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen