Paul de Leeuw verheugt zich op Top 2000 Sing Along

Foto: Fred de Groot

Paul de Leeuw vindt het erg leuk dat hij dit jaar de Top 2000 Sing Along mag presenteren, het programma dat traditiegetrouw veel kijkers trekt op oudejaarsavond. Dat vertelt de tv-ster vandaag in het AD. De show wordt op 4 december al opgenomen. “Dat is vrij vroeg ja, maar ik sta erom bekend dat ik wel sfeertjes weet te maken. De mensen die op deze avond afkomen, zij natuurlijk ook wel uit op een feestje. We komen er in om 23.40 uur, dus ik heb op de kof af 20 minuten tot nacht.” 

Hij verheugt zich vooral op de komst van Lee Towers. “Ja, Lee Towers, mooi in die Rotterdamse entourage. En Anita Meijer. Als Run To Me voorbij komt: helemaal mooi! Met een enthousiast orkest en meezingend publiek!

Overigens zou De Leeuw de top drie van de Top 2000 het liefst persoonlijk omgooien. “Ik heb Bohemian Rhapsody en Hotel California nou wel ongeveer gehoord, hoor.

Kaartjes zijn te verkrijgen via Radio2.nl

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen