‘Extreem veel’ extra vrijwilligers door Geer en Goor

Gerard Joling en Gordon hebben met hun tv-programma Geer en Goor: Effe Geen Cent Te Makken gezorgd voor zeer veel nieuwe vrijwilligers voor het Nationale Ouderenfonds. Dat zegt een woordvoerder van het fonds vandaag in het AD. Sinds de start op 3 oktober stromen de aanmeldingen binnen bij het Ouderenfonds, vooral op de avond van uitzending. “We hebben er 4000 vrijwilligers bij. Dat is extreem veel, normaal krijgen we er maximaal tien per week.

De persvoorlichter denkt dat Geer en Goor het suffe imago van vrijwilligerswerk hebben afgestoft. “Zij laten zien dat het niet saai hoeft te zijn. Ze maken lol met ouderen, en je ziet dat die ouderen dat geweldig vinden.

Joling is bijzonder trots op dit nieuws. “Daar hebben we het voor gemaakt.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen