Luuk Ikink heeft geen spijt van RTL Late Night

Luuk Ikink heeft er nog altijd geen spijt van dat hij het radioprogramma BNN Today heeft verlaten voor RTL Late Night. Dat vertelt de jonge sidekick van Humberto Tan vandaag in De Telegraaf. Ikink liet zijn grote liefde radio achter zich. “Het was een stap, je weet tenslotte niet of er ook een seizoen twee komt. Maar ik vond het wel een uitdaging. Vooralsnog heb ik geen spijt. Ik vind ook dat het steeds beter gaat. Als radioman in hart en nieren moet ik bij tv nog veel leren.”

Toch blijft de radio hem ook trekken. “Ik heb nog steeds het gevoel dat je bij radiomaken meer met je fantasie kunt. Bij televisie is het ’what you see is what you get’. Misschien dat ik daarom ook liever naar de radio luister dan tv kijk.”

Maar ik leer snel, ook omdat we elke dag uitzending hebben. Ik ben er zo druk mee dat ik geen tijd heb om de radio te missen.

Ikink houdt voor RTL Late Night al het nieuws bij en dat breekt hem soms wat op. Over vier weken is de winterstop. “Ik denk dat ik een paar weken ga bijslapen.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen