Gerard Joling: ‘Aan de slag voor RTL én SBS’

Gerard Joling lijkt ondanks de interesse van SBS 6 toch niet voor een exclusief contract met de tv-zender te gaan. Hij wil een vervolg op de RTL 4-soap Effe Geen Cent Te Makken met Gordon. Dat heeft hij laten weten op 538. Gordon liet eerder al weten dat hij het ontzettend zonde zou vinden als Joling een vervolg zou laten schieten voor een exclusief contract bij de concurrent. Dat lijkt Joling ook te vinden. “Dan zal ik misschien wel weer veren op twee netten, RTL 4 en SBS 6“, zegt hij. 

RTL 4 heeft al aangegeven graag een vervolg te willen op de soap. “Er wordt gesproken over een vervolg op het programma met Gordon“, zegt Joling. “Het lijkt me dat er een vervolg op moet komen.”

Er komen volgens Joling mooie dingen aan. “We gaan volgend jaar weer heel veel leuke tv-programma’s doen. We werken aan allemaal verschillende dingen. Het moet natuurlijk wel een programma worden wat bij me past.

Er liggen meerdere ideeën op tafel. “Er zit een soort krankzinnig talentenjacht-achtig gebeuren bij. Een hilarisch programma. Daarbij zit er nog een programma bij dat op locatie gedraaid wordt. Dan ga ik op bezoek bij mensen, maar wat voor mensen dat zijn, kan ik nog niet vertellen.”

En dan zit er nog een soort showprogramma aan te komen. De details zijn nog niet bekend. Er is gevraagd of ik dat zou willen doen en ik kan een keuze maken. Ik ben tevreden en blij.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen