KRO wil vierde seizoen Penoza

De KRO en producent NL Film hebben de intentie om te gaan werken aan een vierde seizoen van de thrillerserie Penoza. Op dit moment wordt er gekeken wat de mogelijkheden hiervoor zijn. Dat heeft de omroep vandaag laten weten in een persbericht. KRO-mediadirecteur Taco Rijssemus is trots op het derde seizoen, dat zondag zijn explosieve climax beleeft op Nederland 3. “De resultaten van deze serie zijn boven verwachting en daar zijn wij als omroep enorm trots op.” 

Producent Alain de Levita denkt daar hetzelfde over. “Dit is voor het eerst dat ik kijkcijfers van een serie drie seizoenen lang heb zien stijgen en bijna wekelijks breken we oude records. Dat is uniek en bijzonder.

De gesprekken over een mogelijk vierde seizoen zijn daarbij de kers op de taart“, aldus De Levita.

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen