Jochem vindt vergelijking tv-recensent mank gaan

Foto: SBSJochem van Gelder kan zich niet geheel vinden in de kritiek die hij heeft gekregen van criticus Marcel Peereboom Voller. Dat heeft de presentator laten weten op Twitter. Volgens Voller past Van Gelder niet in het rijtje van ‘crimefighters’ als John van den HeuvelPeter R. de Vries en Alberto Stegeman. “In Pas Oplichters waarschuwen we mensen voor oplichtingen. We gaan niet op jacht naar oplichters zoals collegae. Waarvan akte“, twitterde Van Gelder naar de tv-recensent.

Voller wijst Van Gelder op Twitter op dat hij niet zijn hele recensie heeft gelezen. “Ook de hele column gelezen? #nogerger ;-)“, twittert hij.

Van Gelder reageert sportief. “Nog erger ? Dan sla ik ‘m graag een keertje over ;-) #alleswent

Dinsdag schreef Voller dat hij Van Gelder ‘van de Dash-reclame’ niet geloofwaardig vindt in een serieus programma over oplichters als Pas Oplichters, dat zondag een miljoen kijkers trok.

Nu moeten we aan het rijtje John van den Heuvel, Peter R. de Vries, Alberto Stegeman en vooruit, Antoinette Hertsenberg, toch echt Jochem van Gelder toevoegen. Op een of andere manier past dat niet“, stelde hij in De Telegraaf.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen