BNN vlak na Amerikaanse première met Homeland 3

BNN begint al op 8 december met het derde seizoen van de spannende serie Homeland. Dat is ruim twee maanden na de start ervan in de Verenigde Staten. Dat heeft de omroep vandaag laten weten. Voor alle kijkers die hun geheugen even moeten opfrissen zendt BNN voorafgaand aan het derde seizoen twee marathons van Homeland 2 uit. De eerste zes afleveringen zijn zaterdag vanaf 00.40 uur te zien, de rest volgt volgende week zaterdag vanaf 00.20 uur op Nederland 3. 

Homeland vertelt het verhaal van CIA-agent Carrie Mathison (Claire Danes) die ervan overtuigd is dat de Amerikaanse marinier Nicholas Brody (Damian Lewis) een spion is voor Al-Qaida.

Deze marinier is acht jaar lang krijgsgevangene geweest van Al-Qaida en is in de ogen van de CIA een bedreiging voor de nationale veiligheid.

Terwijl Carrie samen met haar vriend en vertrouwenspersoon binnen de CIA, Saul Berenson (Mandy Patinkin), Nicholas Brody probeert te ontmaskeren, raakt ze steeds meer door hem geobsedeerd en ontstaat er een haat-liefdeverhouding.

Homeland heeft meerdere awards gewonnen, waaronder een Golden Globe en een Emmy Award voor beste dramaserie. Ook de hoofdrolspelers zijn meerdere malen in de prijzen gevallen.

De derde serie zal steeds op zondagen om 20.25 uur te zien zijn op Nederland 3.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen