Freek Vonk vindt Eva Jinek goed op televisie

Freek Vonk vindt dat zijn vriendin Eva Jinek het erg goed doet op televisie. Dat vertelt hij in Veronica Magazine. Vonk is erg betrokken bij haar tv-werk. Over de vraag wat zijn favoriete zondagmiddag is, hoeft hij dan ook niet lang na te denken. “Naar Jinek kijken natuurlijk! Het liefst in de studio, maar ook thuis. Na afloop zeg ik altijd wat ik allemaal leuk vond. Eva is vooraf nerveus, maar ze doet het altijd goed. Daarna gaan we vaak uit eten of we bestellen wat en kijken thuis film.

Als gevraagd wordt naar zijn favoriete moment van 2013, komt Jinek weer voorbij. “Het moment dat Eva en ik verkering kregen in januari. We klikken op zo veel vlakken. Ze is slim, ad rem, mooi, heel avontuurlijk en houdt net zo veel van dieren als ik.

We wonen nu samen in Amsterdam, maar zijn op zoek naar een groter huis. Mijn varaan Johan en een stuk of tachtig slagen en hagedissen wonen nu nog in mijn huis in Den Haag, maar ik wil ze bij me hebben. Het zijn mijn kinderen.

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen