‘John de Mol gelooft sterk in nieuwe Boom-show’

John de Mol heeft erg veel vertrouwen in de nieuwe Jeroen van der Boom-show Beter dan het Origineel, dat vanavond in première gaat op SBS 6. Dat vertelt de presentator vandaag in De Telegraaf. Beter dan het Origineel is op woensdagavond de opvolger van Dokter Tinus. “We maken zes shows. Ook een voor oudejaarsavond. En John de Mol gelooft zo in het concept dat het programma zelfs zeventig minuten, exclusief reclames, mag duren. Ik ben een gelukkig mens!

Grote artiesten strijden in de tv-show tegen elkaar om wie een grote hit het beste in een nieuw jasje kan steken. “Simone Kleinsma zingt vanavond Blofs, Zo Stil, met alleen een gitaar. En Thomas Berge maakt een dance-versie van hetzelfde nummer.

Dokter Tinus trok vorige week meer dan een miljoen kijkers. Of Van der Boom hetzelfde aantal kijkers weet te boeien, zal morgenochtend blijken.

Beter dan het Origineel begint om 20.30 uur op SBS 6.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen