Daphne Bunskoek terug boven het miljoen

Het programma Volgende Week van Daphne Bunskoek zat zaterdagavond met de derde aflevering weer boven de grens van één miljoen kijkers. Er keken direct na Holland’s Got Talent bijna 1,1 miljoen mensen, goed voor 16,4 procent marktaandeel. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Bunskoek dook vorige week onder het miljoen, maar dat doet haar weinig. “Het lukt mij nooit helemaal om de kijkcijfers heel belangrijk te vinden“, zei de presentatrice in een interview.

De presentatrice vindt andere zaken belangrijker. “Nadat je zo’n programma gemaakt hebt, voelen dat het lekker ging en dat je er met elkaar alles uit hebt gehaald; dát vind ik heel belangrijk. Kijkcijfers zijn niet de reden dat ik het doe.”

Volgende Week begon twee weken geleden met ruim 1 miljoen kijkers, vorige week waren dat er 958.000 en nu zijn het er dus bijna 1,1 miljoen.

Holland’s Got Talent, dat voorafgaand aan Volgende Week te zien was, deed overigens 2,1 miljoen kijkers en 29,9 procent marktaandeel. Volgende Week had 16,4 procent marktaandeel.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen