Potjes Nelleke verslaan hete moeders Gordon

Foto: AVRO

De potjes en pannetjes van Nelleke van der Krogt hebben woensdagavond de hete moeders van Gordon verslagen. Tussen Kunst en Kitsch trok 1,6 miljoen kijkers naar Nederland 1, terwijl Hotter Than My Daughter 1,5 miljoen kijkers scoorde op RTL 4. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Van der Krogt en haar taxateurs zaten Gordon vorige week al op de hielen, maar nog geen enkele keer wist zij hem dit seizoen te verslaan. Het staat nu 4-1 voor de kijkcijferhit van RTL 4.

Tussen Kunst en Kitsch en Hotter Than My Daughter staan beide geprogrammeerd om half negen. Vorige week, toen ze niet concurreerden met de Champions League maar wel met tv-hit Dokter Tinus, trokken de programma’s respectievelijk bijna 1,7 en ruim 1,7 miljoen kijkers.

Gordon gaf eerder aan dat het huidige seizoen van Hotter Than My Daughter tevens het voorlopig laatste seizoen is.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen