Vervolg op Bauers-soap voorlopig van de baan

Frans Bauer denkt dat het nu geen goede tijd is om zijn real life-soap De Bauers terug te brengen op de buis. Dat vertelt de volkszanger in de Weekend. Bauer denkt al lang na over een vervolg op de kijkcijferhit, maar stelt die nu uit. “Het is misschien leuk om een keer een terugblik te doen, De Bauers Tien Jaar Later, maar nu is er al Vive La Frans. En doordat mijn vader ziek is geworden, ben ik er ook anders tegenaan gaan kijken. Het laatste wat ik wil is narigheid uitzenden.

In december 2011 zei Bauer voor het eerst na te denken over een vervolg op De Bauers. “Ik ben ervoor benaderd en het is een thema dat speelt op dit moment. Het moet een terugblik worden op De Bauers, een tien jaar later-versie“, zei hij.

Vorig jaar september liet hij al weten dat er sprake is van uitstel. “Het is niet zomaar iets dat je in een half jaar beslist, het is belangrijk dat het gezin het er over eens is. De oudste is al elf en ze hebben allemaal een eigen mening.

De Bauers trok in 2003 maar liefst 2,8 miljoen kijkers op het hoogtepunt.

 

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen