Carlo & Irene-kok is voorbeeld bij Rabobank

Life 4 You-kok Sandra Ysbrandy heeft bewonderaars. Er is een kantoor in Nederland waar Ysbrandy als inspirator aan het prikbord hangt. Dat onthult het kooktalent in weekblad Party. Ysbrandy was jarenlang manager interne communicatie bij de Rabobank. “Ik heb zes jaar geleden het roer omgegooid. Ik had het altijd al in me, het koken, maar ik dacht dat het een hobby zou blijven. Ik hang daar nu op een prikbord als een soort voorbeeld van hoe het ook kan“, zo vertelt ze.

Haar collega’s hadden namelijk niet veel vertrouwen in de ommezwaai van Ysbrandy. “Ik reed in een dikke vette leaseauto. Ik had alles geregeld.

Na Het Familiediner is ze nu alweer een tijdje het kookgezicht bij Life 4 You. “Ik ben ongelooflijk blij dat ik de stap heb durven nemen om mijn horizon te verbreden.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen