Katja Schuurman werkt aan tv-show op Nederland 1

Foto: TROSKatja Römer-Schuurman werkt aan een eigen programma op Nederland 1, de meest bekeken tv-zender van het land. Dat vertelt de presentatrice, die sinds dit seizoen weer terug is bij haar oude werkgever BNN, vandaag in het AD. Binnenkort gaat Schuurman twee pilots opnemen. “Eentje heb ik zelf bedacht voor BNN op Nederland 1. Iedereen is enthousiast, maar we moeten afwachten of de pilot een vervolg krijgt. Helaas kan ik  er niet meer over vertellen“, aldus de tv-ster. 

In Ruben vs Katja reist Schuurman heel Europa door om te strijden tegen collega Ruben Nicolai. “Ik vind reizen te gek. Eerder heb ik zeven jaar lang voor BNN gereisd, maar dat werd ik op een gegeven moment toch zat. Nu begon het toch weer te kriebelen, al merk ik wel dat zo veel reizen echt een beetje te veel wordt.

Onze dochter Sammie is heel avontuurlijk ingesteld, dus die vindt het geweldig om bij haar opa’s en oma’s te logeren. En Thijs is er natuurlijk, maar ik wil ook gewoon bij haar zijn.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen