‘Te weinig pit in RTL 4-show The Taste’

Tv-recensent Marcel Peereboom Voller van de grootste krant van Nederland is niet onder de indruk van de RTL 4-show The Taste. Dat blijkt vandaag uit zijn column in De Telegraaf. Voller vindt het een leuk idee dat de jury gerechten blind proeft, maar dat de kijker thuis die beleving mist. “Ruiken of proeven gaat niet, dus keken we in feite een uur lang naar vier mannen die een oneindige stroom liflafjes wegwerkten. Zonder dat we zelf een oordeel konden vellen“, geeft hij aan.

Dat maakt het programma volgens hem minder interessant dan bijvoorbeeld The Voice of Holland, waarbij de kijker thuis wel een oordeel kan geven. “Bovendien werd het koken in deze eerste aflevering nauwelijks in beeld gebracht“, aldus Voller.

Nee, iemand moet even de pepermolen door The Taste halen, want er zit te weinig pit in“, besluit hij.

The Taste is de kookvariant op The Voice. De eerste aflevering trok dinsdag 1,1 miljoen kijkers, terwijl Verslaafd direct ervoor 1,7 miljoen kijkers trok.

De hele column van Voller is vandaag te lezen in De Telegraaf.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Alleen Gerard Joling kan Gordon nog redden. Of toch niet? Heeft u nog zin in Geer & Goor?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen