Klaas Drupsteen gespannen over kijkcijfers

Foto: BNNKlaas Drupsteen is enigszins gespannen over de kijkcijfers van Hello Goodbye, waarvan vanavond een nieuw seizoen begint met hem als de nieuwe presentator. Dat vertelt hij vandaag in dagblad Spits. Drupsteen treedt in de voetsporen van Joris Linssen, die zeer mooie kijkcijfers neerzette. “Ja, dat moet ik nu zien te evenaren. Maar ik ben nooit bang geweest om Joris op te volgen. Het programma wordt nu negen seizoenen gemaakt door hetzelfde team en dat geeft vertrouwen.

Hij heeft vertrouwen in de uitzending van vanavond. “Inmiddels wéét ik ook dat we mooie verhalen hebben gefilmd, dus echt zorgen maak ik me niet.

“Ik vind de kijkcijfers de ochtend na de uitzending dan ook niet eng, maar wel een beetje spannend.

Hello Goodbye is om 21.30 uur te zien op Nederland 1.

Meer in NCRV

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Alleen Gerard Joling kan Gordon nog redden. Of toch niet? Heeft u nog zin in Geer & Goor?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen