Gordon met ‘hoe gaat het nu met’-aflevering HTMD

De RTL 4-hit Hotter Than My Daughter sluit het huidige vierde seizoen in december af met een aflevering waarin de kandidates uit de eerste drie series worden opgezocht door Gordon. Dat heeft de entertainer laten weten op 538. Gordon is enthousiast. “We doen in deze serie in aflevering zeven een terugblik over hoe het nu met de moeders is uit seizoen één, twee en drie en dan merk je dat het programma dus echt geholpen heeft in de meeste gevallen“, geeft hij aan.

De vrouwen hebben volgens Gordon fors geprofiteerd van hun metamorfoses. “Vrouwen hebben hun leven veranderd, zijn gaan scheiden of hebben andere grote beslissingen genomen. Ze zijn er veel beter uitgezien.”

Het is echt een programma met een functie. Je zou het bijna niet verwachten van mij, maar het heeft diepgang.”

Hotter Than My Daughter trok woensdag maar liefst 1,8 miljoen kijkers naar RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Alleen Gerard Joling kan Gordon nog redden. Of toch niet? Heeft u nog zin in Geer & Goor?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen