SBS 6 het jaar uit met André Hazes

SBS 6 komt dit jaar met een volledig nieuwe oudejaarsprogrammering. Na het traditionele Lachend Het Jaar Uit komt de zender om half negen met de muzikale Jeroen van der Boom-show Beter Dan Het Origineel, waarna om tien uur de registratie van het Holland Zingt Hazes-concert wordt ingestart. Dat blijkt uit de nieuwste uitzendschema’s. De registratie van het Hazes-concert duurt tot half twaalf. Waarmee de zender daarna komt, is op dit moment nog niet duidelijk.

De oudejaarsprogrammering van RTL 4 blijft ongewijzigd. Na het twee uur durende Van der Vorst ziet de sterren van 2013, begint het station om half elf met de tweeënhalf uur durende oudejaarsspecial van Ik Hou Van Holland.

Nederland 1 komt met een speciale TROS TV Show, De TV Draait Door en Theo Maassen.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen